Kring Den Haag/Rotterdam

Op 17 oktober waren kring Den Haag en kring Rotterdam te gast bij KONE in Den Haag, de liftenfabrikant uit Zweden. KONE zit in de business van liften, roltrappen en deuren. Een saaie business in een mannenwereld? Niet is minder waar. Met AI, IoT en People Flow en de internationale omgeving waarin marktleider KONE opereert, is KONE en interessant bedrijf. Jong Management lid Sanneke de Graaf verwelkomende de aanwezige JM’ers bij KONE, waar zij zelf salesmanager is.

Wim Koster, oud bestuurslid JM Den Haag en voormalig algemeen directeur KONE Nederland vertelde de aanwezigen over zijn tijd bij KONE en zijn visie over het bedrijf. Ook bezocht men de KONE Academy, het trainingscentrum van KONE waar monteurs worden opgeleid in de nieuwste technieken omtrent liften, roltrappen en deuren.

Wil je jouw kring ook een keer in de spotlight zetten om zodoende aan de rest van Jong Management te kunnen laten zien wat jullie kring zo interessant en speciaal maakt? Stuur dan gewoon eens een mailtje naar info@jongmanagement.nl en misschien komen we voor een volgende editie bij jouw kring langs voor een kort video verslag.

Inspireer anderen