JM Congres 2021 – Dare to be Different


Na ruim één jaar wachten vond afgelopen oktober dan eindelijk het jaarlijkse JM Congres plaats. Ruim 300 JM´ers konden genieten van een GEWELDIG evenement in Enschede.

Het was een editie anders dan anders. Vanaf minuut 1 stond het Congres echt AAN. Met ons allen even dansen en springen om met veel energie het congres te starten, hetgeen ook werkelijk gebeurde. Leonie ter Braak die vervolgens als dagvoorzitter de hele middag in goede banen heeft geleid. Paul Smit die iedereen 30 minuten triggerde met zijn optische illusies.

Mirjam Spitholt die ons meenam in de zoektocht naar innerlijk geluk en tot slot Björn Kuipers. Een ondernemer en (ondertussen oud) topscheidsrechter waar we ze in Twente ook zeer trots op zijn! Zijn flamboyante presentatie maakte hij compleet door (per ongeluk) een glas water van het toneel af te trappen…. hoe toepasselijk!

Vervolgens vond de ALV plaats met veel bijzondere momenten. Afscheid van een zeer gewaardeerd maar helaas recent overleden JM Lid, Marcelle Sla. Het applaus dat in het theater een minuut lang speciaal voor haar volgde, zorgde bij velen voor een kippenvelmoment. Ook werd de voorzittershamer overgedragen tijdens de ALV. Hierbij een speciale dank aan Daan Lammers voor de afgelopen drie mooie JM Jaren. Anouk Dijkstra onwijs veel succes gewenst, nu je het stokje van Daan overneemt als voorzitter. You go girl!

Daarna kon de borrel beginnen waarna velen zich gingen omkleden om op een spectaculaire wijze hun entree te maken bij het avondfeest. Super gaaf om te zien dat zovelen echt werk van hun outfit hadden gemaakt. De sokkenaward ging uiteindelijk naar Kring Zwolle omdat zij er met de voltallige kring spectaculair uitzagen in hun mooie outfits!

Nadat vele leden er nog een gezellige afterparty van hadden gemaakt in de verschillende hotels van Enschede, was de opkomst op zaterdagochtend in de Grote Kerk van Enschede echt grandioos te noemen. We hebben daar zeker met meer dan 200 JM Leden heerlijk ontbeten en nagepraat over de 24 uur daarvoor! WOWWW wat was het grandioos!

Nogmaals onwijs veel dank aan alle sponsoren alsmede de sprekers die dit congres mede mogelijk hebben gemaakt! Maar uiteraard ook dank aan alle leden van JM die aanwezig waren. Zo fijn dat jullie met zovelen naar Enschede zijn gekomen en allen met zo'n positieve vibe! Het was oprecht een unieke editie van het JM Congres, één om werkelijk niet te vergeten en natuurlijk tot volgend jaar in 's-Hertogenbosch!

Inspireer anderen