image

Een initiatief voor échte JM'ers

Club van 100


Een initiatief voor échte JM'ers

Club van 100


Ben jij een JM’er die vooral komt halen? Wij ook niet. Maar ben jij wel een JM'er uit honderd die méér doet? Zodat al die jonge ondernemende mensen ten volle kunnen ervaren wat jij hebt mogen ervaren dankzij onze mooie vereniging? Ben jij die JM'er die €150,- per jaar neerlegt, zodat we onze landelijke events - georganiseerd door lokale kringen - nóg beter kunnen maken?

Wat je daarvoor terugkrijgt? Je logo op een banner of naam op de site? Een geinige social post of sponsored content? Nee. Je krijgt er precies helemaal niets voor terug. Want jij weet dat je zélf de beloning bent. Iedere keer als je vanaf nu een landelijk JM-event bezoekt voel jij iets wat anderen niet voelen. Jij zorgt er mede voor dat dit event zo waardevol is. Jij hebt per direct meer charisma, stijl, klasse en iets van dat rich people filantropische wat anderen niet hebben. Jij hoort bij de club van 100 van Jong Management.

Wees er snel bij.

Kijk voor meer informatie op:

Wat is de Club van 100? Hoe kun jij je steentje bijdragen?

We vroegen het aan Bart Verbiest, DB lid en initiatiefnemer van de Club van 100. ‘Mijn tweede JM-evenement was het congres in Zwolle, jaren geleden. Daardoor kwam ik er vrij snel achter dat de landelijke evenementen van Jong Management ontzettend veel toegevoegde waarde geven aan het lidmaatschap. Eigenlijk zijn we één grote kring, verdeeld over heel Nederland. Dat hoef je niet van mij aan te nemen, dat moet je vooral zelf uitproberen. ;-)

Wat JM uniek maakt is dat we deze landelijke evenementen regionaal organiseren. Er is altijd een kring die de organisatie op zich neemt, met veel enthousiasme. Kneiterhard wordt er gestreden om het voor alle JM'ers interessant te maken. Of het nu een golftoernooi of een congres is, de lat ligt hoog. Om de organiserende kringen te helpen met deze evenementen, hebben we de Club van 100 in het leven geroepen: een groep JM'ers die p.p. € 150,- per jaar doneren aan de vereniging, zodat we extra budget creëren. Dus ben jij die JM'er - net als ik - die altijd veel baat heeft gehad bij JM en de landelijke evenementen, sluit je aan. Samen maken we JM nog mooier.”

‘De Club van 100 vind ik een mooi initiatief omdat het niet alleen de vereniging in staat stelt meer inspirerende en leuke evenementen te organiseren voor haar leden. Maar ook dat er een verbinding blijft met de oud-leden die middels de Club van 100 betrokken blijven bij de vereniging. Zelf heb ik een prachtige tijd gehad bij JM, niet alleen heel leerzaam en inspirerend om met leeftijdsgenoten ervaringen te delen, maar ook superleuk om met elkaar leuke evenementen te organiseren en bezoeken. De verbinding die (jonge) ondernemers met elkaar hebben is vaak uniek. Dan maakt het niet uit waar in Nederland je onderneming gevestigd is, en zelfs niet wat je onderneemt. De manier van denken, het nemen van verantwoordelijkheid en de passie voor de eigen onderneming zijn elementen die mij enorm aanspraken tijdens de vele ontmoetingen met JM’ers op landelijke evenementen.’

Audrey Keukens, JM alumni (kring Amsterdam)

‘Het lid worden van de Club van 100 was voor mij een no-brainer. Ik ben lid van JM Alumni en dat was al een eerste mooie stap in de richting om ouwelui zoals ik aangehaakt te houden. De Club van 100 is een toffe vervolgstap. Veel ouwelui blijven graag aangehaakt en dat werkt beter als ze er actief bijgehaald blijven worden. Zo’n actief, jaarlijks terugkerend lidmaatschap maakt dat wel laagdrempeliger. JM heeft echt een bijzondere plek in mijn hart. Ik heb veel gebracht en daardoor ook veel kunnen halen. JM heeft mij niet alleen persoonlijk en zakelijk doen groeien, maar heeft mij ook vriendschappen gebracht, zowel binnen mijn eigen kring als op landelijk niveau, die ik niet had kunnen inschatten. Voor een belangrijk deel wordt dat mogelijk gemaakt door de landelijke events en dan met name door het jaarlijks congres. Het congres maakt veel los in de organiserende kring, dat ook weer een positieve werking heeft op iedereen die erbij is. Succes betekent dat je de gewone dingen buitengewoon goed doet. Als gewone landelijke events, zoals het golftoernooi en het congres, buitengewoon goed georganiseerd worden, dan blijft iedereen geëngageerd en blijkt de Club van 100 straks een wachtlijst te moeten hanteren.’

Robert Knoops, JM alumni (kring Rotterdam)

Inspireer anderen